Mélyről a csúcsra!
2018. december 09. írta: Exanimatus

Mélyről a csúcsra!

 

Michael Oher

usa_today_9535106_0.jpg

A Tennessee Titans sztárja gyermekkora egy részét hajléktalanságban töltötte, borzalmas körülmények között. Az ő életét dolgozza fel a Szív Bajnokai című, Oscar-díjas film. Michael írt egy önéletrajzi könyvet is, abban a reményben, hogy az ő története esetleg reményt adhat az utcán és a nevelőszülőknél küzdő gyermekeknek.  

Shannon Briggs

sfl-shannon-briggs-heavyweight-fight-video-20150901-1.jpg

Shannon Briggs profi ökölvívó, és nehézsúlyú bajnok többször mesélt róla, hogy gyermekkorában sokszor aludt a vonatokon, hogy ne a fagyos New York-i utcákon kelljen álomra hajtani a fejét. Sahnonn azt vallja sosem szabad elfelejteni honnan jöttél, mert ez fog téged a siker útjára vezetni!

Bill Schuffenhauer

t1larg_shuffenhauer_gi.jpg

Az amerikai bobos gyermekkorában idegen emberektől lopott, evett a szemeteskukákból, és szinte évente rúgták ki a különböző nevelőotthonokból, egészen addig, míg anyai nagyanyja magához nem tudta venni. A 44 éves sportoló sok megpróbáltatáson ment keresztül, de végül sikerült elérnie az álmát és olimpiai érmet nyert országának.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://exanimatus.blog.hu/api/trackback/id/tr5014465880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása